محتوای این مطلب
یکی از معضلاتی که افراد در هر رده سنی با آن رو به رو هستند، لاغری ساق پا و عدم تناسب آن با قسمتهای بالایی و ران پا است. این مورد معمولاً در ورزشکاران دیده میشود که امروزه با استفاده از روش تزریق ژل به ساق پا قابل حل است. این تکنیک برای آقایان و مردان بدنساز نیز قابل اجرا بوده و نتایج بسیار خوبی را برایشان رقم خواهد زد. برای اینکه قبل از انجام این تزریق به ساق پا و در کنار آن به مچ پا، اطلاعات کاملی داشته باشید، با ما تا پایان مقاله همراه باشید.
تزریق ژل به ساق پا چگونه انجام میشود؟
تزریق ژل به ساق پا مانند سایر روشهای تزریق فیلر بوده و در ابتدا نیاز است تا برای ناحیه مورد نظر از بیحسی موضعی استفاده شود. بعد از اینکه این ناحیه بیحس شد، فیلر را با سوزن مخصوص کشیده و به ساق پا تزریق میکنند. قبل از اینکه این روش را برای خود انتخاب کنید، حتماً با پزشک زیبایی مشورت فرمایید.
داشتن ساق پای لاغر، تمامی زیبایی و تناسب فرم پا را بر هم میزند و از این رو اعتماد به نفس افراد را کاهش میدهد. تصور کنید که یک بدنساز تمامی نواحی بدن را خوش فرم کرده و تنها ناحیه لاغر و بیحجم، ساق پا و همچنین مچ پای او است که میتواند با تزریق ژل ساق پا آن را برطرف کند. نواحی خالی، فرو رفته، لاغر و بیتناسب با این تکنیک برطرف شده و ظاهری زیبا به خود میگیرد.
تزریق ژل ساق پا همزمان با نواحی دیگر پا امکان پذیر است؟
معمولاً افرادی که برای تزریق ژل ساق پا به مطب ما مراجعه دارند، خواستار تزریق همزمان تزریق ژل باسن یا تزریق ژل مچ پا یا تزریق ژل بغل ران هستند. ناگفته نماند که در این میان ممکن است تزریق ژل گونه، تزریق ژل لب و سایر موارد نیز انجام دهند. انجام تزریقهای ماده فیلر طبیعی به نواحی مختلف بدن هیچ مانعی ندارد و در مقابل زیبایی و جوانی را یکسان برای اعضای مختلف بدن ایجاد میکند و اعتماد به نفس فرد را افزایش میدهد.
آیا تزریق ژل به ساق پا برای همه افراد مناسب است؟
تزریق ژل به ساق پا برای همه افراد مناسب نیست و هر فرد باید با توجه به وضعیت سلامتی و نیازهای خود با پزشک زیبایی مشورت کند. اشخاصی که دارای بیماریهای خاصی هستند مانند عفونت، التهاب، بیماریهای پوستی، بیماریهای قلبی و موارد دیگر بهتر است که از این روش استفاده نکنند یا حتماً با پزشک مشورت کنند. افرادی که دارای حساسیت به هیالورونیک اسید هستند، نباید از این روش استفاده کنند زیرا ممکن است که واکنشهای آلرژیک نامناسب پیدا کنند.
تزریق ژل ساق پا چه عوارضی دارد؟
عوارض این تکنیک بسیار محدود و خفیف هستند و شامل مواردی چون تورم، التهاب، کبودی و خونریزی در نقطه تزریق است. این علائم معمولاً در همان روزهای اولیه بهبود مییابند و نیازی به نگرانی برای هیچ یک از آنها وجود ندارد. البته اگر از فیلرهای بیکیفیت استفاده شود و یا پزشک شما در این زمینه مهارت نداشته باشد، عوارض جدیتری مانند عفونت، التهابات شدید، تشکیل گرانول و مواردی دیگر را به همراه خواهد داشت که برای درمان به زمان بیشتری نیاز دارند.
مزایای تزریق ژل به ساق پا
با تزریق فیلر به ساق پا، ظاهر ساق و مچ پا بهبود یافته و با سایر اندامها تناسب پیدا میکند. در ادامه به برخی از ویژگیها و مزایای این تکنیک پیشرفته و غیر تهاجمی اشاره میکنیم.
دوره نقاهت این روش بسیار کوتاه است و کبودی و احساس سوزش ناشی از سوزن وارد شده به پوست به سرعت برطرف میشود. نتیجه تزریق ژل به ساق پا ماندگار بوده و تا چندین سال دوام دارد.
این روش طرفداران زیادی داشته و به دلیل اینکه حجم دلخواه برای ساق پا بدون تلاش سخت و هیچ تکنیکی پیچیدهای ایجاد میشود، بدنسازان و ورزشکاران را نیز به خود جذب کرده است.
افرادی که به طور ژنتیکی یا از کودکی خود با مشکلات نواقص پا مثل پرانتزی بودن خفیف پا همراه هستند، میتوانند از این روش کمک بگیرند. همانطور که گفته شد، روند بهبودی این روش بسیار با سرعت پیش میرود و شما میتوانید به راحتی به فعالیتهای روزمره خود رسیدگی کنید.
نکات مهم بعد از تزریق ژل به ساق پا
فیلرها در روزهای اولیه به سرعت قابلیت تغییر فرم را دارند و به همین دلیل باید توجه کنید که بعد از تزریق ژل به ساق پا تا چندین روز ورزش و پیاده روی انجام ندهید. توجه کنید که آب فراوان بنوشید تا فیلر تزریقی به پشت ساق پا و یا کنارههای آن به خوبی فرم بگیرد. برای کاهش التهاب بعد از تزریق تا یک روز اول از کمپرس سرد استفاده کنید.